The Hurricanes hervindt aansluiting subtop

Sport 143 keer gelezen

Dordrecht- De basketballers van The Hurricanes hebben de sleutelwedstrijd om een plaats in de subtop van de 1e klasse A tegen DBV Rowic 2 met 48-62 (7-19, 10-16 (17-35, 21-13, 10-14) gewonnen.

'We zijn met acht man heel sterk aan de wedstrijd begonnen, hebben in de eerste helft de basis gelegd voor de overwinning', verklaarde Ronald van der Geest. Het team van de coaches Van der Geest en Jurensli Willems stak verdedigend goed in elkaar, maar zag de Dordtenaren aan het begin van het laatste kwart terugkomen tot 38-48. 'Mike Overdiep heb ik aan het einde van het tweede kwart eruit gehaald vanwege drie p-tjes. DBV kwam in het laatste kwart weliswaar terug tot 8 punten, maar met veel pressie in de laatste drie minuten hebben we de wedstrijd zonder problemen uitgespeeld.' De Spijkenissers bezetten de vijfde plaats.

The Hurricanes: Darrelson Cecilia (3 pnt.), Mike Overdiep (15 pnt), Arantxo Ibrahim (12 pnt.), Jaynaro Polak (2 pnt.), Shashi Smit (9 pnt.), Osmir Girigorie (13 pnt.), Lesley dos Santos (8 pnt.), Demian Dortmundt.