Hockeyers winnen gemakkelijk van Tempo'34

Sport 84 keer gelezen

Spijkenisse - Net als de dames wisten de mannen van HV Spijkenisse ook simpel met 6-0 te winnen van Tempo '34. Bij rust stond het 2-0 voor de ploeg uit Spijkenisse.

'We speelden vandaag taakbewust. Het was een hele goed pot van onze kant. Na rust was het wat rommelig. We hebben echter getraind op de strafcorners en dat zag je vandaag er heel erg goed uitkomen. We hadden veertien kansen en scoren er uiteindelijk zes, zij hadden vijf kansen en scoren niet. Dus verdedigend zat het uitstekend in elkaar', meent Erik Beekman na afloop.

Stand
Door de overwinning is de ploeg middenmoter en hebben de Spijkenissers nu negen punten uit vijf duels. Zondag is Prinsenbeek dat bovenin goed meer draait de tegenstander. Zondag kwamen de treffers van de stick van Maarten Bol (3x), Alexander Taat, Mike Maters en het allereerste doelpunt voor Nino Bellaard bij de Senioren.