OHVV staat tweede na de zege op Blijdorp. Fotografie: Theo van Kralingen

OHVV zet ook Blijdorp opzij en kijkt naar koppositie

Sport 101 keer gelezen

Oudenhoorn – Een mooie middag aan de Eeweg in Oudenhoorn zondag. Het was OHVV dat weer drie punten kon toevoegen aan haar totaal in haar missie weer terug te keren naar de tweede klasse. De ploeg van Rafaël Andrade ontving Blijdorp en stuurde hen met 2-0 terug naar Rotterdam.

Alle treffer vielen na rust. Eerst al na twee minuten toen Stephan Berkman voor de eerste treffer van de Oudenhoornaars zorgde. Het duurde vervolgens tot in de extra tijd van het duel voordat Jarno Huijsman de wedstrijd definitief op slot gooide.

Slordig potje
Na de wedstrijd was de oefenmeester blij met de punten maar niet op de wijze waarop. 'Het was een slordig potje. Zowel in balbezit als in de eindpass ging het niet goed. Voor rust maakte we veel fouten. Na rust ging het beter en kom je snel op 1-0. Zij gingen meer ruimte geven, maar dat pakte wij niet goed op. We pakken laat de overwinning, maar hebben ook geen kansen weggegeven', meent Rafaël Andrade. Zondag is Kethel Spaland de tegenstander.