Afbeelding

Spivo begint met overwinning tegen ROWI

Sport 88 keer gelezen

Rotterdam- Spivo is het nieuwe volleybaljaar begonnen met een eclatante 1-3 (14-25, 19-25, 25-17, 15-25) overwinning tegen ROWI.

De hoofdmacht van Spivo speelde met de nieuwkomers Fuan de Bruijn (ex-Ibis) en Steven van Woerkum (ex-Vovero) een frisse wedstrijd. Zo hadden de Spijkenissers met Michiel Oorschot als de nieuwe coach behoudens de derde set nauwelijks iets te duchten van de Rotterdammers. 'De start is goed', stelde Michiel Oorschot zich tevreden met de 4 winstpunten van zijn ploeg. 'We hebben de eerste set hebben gemakkelijk gewonnen en dan merk je dat de spanning eraf is. In de derde set werd het door positiewisselingen wat onrustig en werden de foutjes afgestraft, maar in de vierde set heeft de ploeg zich weer herpakt. Aanvallend liep het goed, vooral vanuit het midden. Michiel Ruygrok was de man in vorm en Steven van Woerkum speelde zowel aanvallend als verdedigend een goede wedstrijd.' Spivo speelt op 3 oktober in Den Oert tegen Zuvo.

Spivo: Steven van Woerkum, Ben Wols, Christiaan Putter, Michiel Ruygrok, Marco de Wit, Fuan de Bruijn, Robert Nijsen, Ronald Tabink, Rutger Pesch.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant