SC Botlek overdonderd door super gemotiveerd Victoria

Sport 97 keer gelezen

Vlaardingen- SC Botlek is in Vlaardingen tegen Victoria '04 tot veler verrassing tegen een forse 5-0 (1-0) nederlaag opgelopen.

'Er was in de eerste helft niet echt veel aan de hand, beide ploegen kregen kansen, maar bij 1-0 op slag van rust lag de strijd nog helemaal open', voorzag trainer Richard Koutstaal bij rust nog een positief resultaat. 'Een foute inspeelbal werd vlak na rust onderschept en dat was 2-0. Vanaf dat moment hebben we achter de feiten aangelopen, speelden weliswaar alles of niets, maar werden vervolgens weg gecounterd. Je kunt rustig stellen dat we op een enkele uitzondering na een complete offday hebben gehad. Victoria gaat zeker meedoen voor de hoofdprijzen. Wat Botlek betreft moeten we uithuilen en gewoon toewerken naar de volgende wedstrijd tegen HBSS.'

SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Kevin Michilsen (60. Glenn Meeles), Dave Leurs, Mike Hoendersloot, Kenny Lopes Cruz; Nick van der Geer (80. Ralf van der Meer), Jamal Abdalla, Quincy de Lobel, Jordy de Winter; Mike Kortsmit, Julien Gret (75. Earl Starke).