Bernisse krijgt draai om de oren van Rockanje

Sport 122 keer gelezen

Rockanje- Bernisse heeft de strijd der debutanten in de derde klasse met liefst 5-1 (1-0) verloren van Rockanje.

'Natuurlijk was de overwinning verdiend voor Rockanje, maar wij hadden een klein halfuur het overwicht, maar verzuimden de kansen (Berry de Ridder en Jozef Monteiro, DR) te benutten en daarnaast was het zuur dat we op slag van rust op een vervelend moment met 1-0 achter kwamen', verklaarde trainer Ronard Venekamp de psychische omslag in de tweede helft. Bernisse keek in het tweede deel binnen twee minuten spelen tegen een 3-1 achterstand aan. 'Vanaf dat moment liepen we achter de feiten aan, probeerden we met man tegen man nog iets te forceren, maar zij liepen in de counter door naar 5-0.' Berry de Ridder redde voor Bernisse de eer: 5-1. Roman Pardon bleef in de rust achter in de kleedkamer vanwege een enkelblessure. Bernisse speelt aanstaande zaterdag op het sportpark langs de Groene Kruisweg tegen Zestienhoven.

Bernisse: Marcel Kardux; Michael van der Velden, Vincent Schoordijk, Jean Paul Kers (60. Rick Onderstal), Roman Pardon (46. Sem Lissenberg); Jeroen Brederland (50. Jeroen de Wit), Marc Althusius; Alessio Weeda; Jozef Monteiro, Berry de Ridder, Bear Kamphorn.