Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

SV Simonshaven rekent af met Zwartewaal

Sport 411 keer gelezen

Simonshaven- SV Simonshaven is het nieuwe voetbaljaar begonnen met een klinkende 5-2 (1-1) overwinning tegen Zwartewaal. De drie punten zijn binnen, maar deze werden met flinke hamstringblessures voor Silvester Schol en Carlo van der Linden duur betaald.

'Silvester leek door de warming-up heen te komen, maar uiteindelijk moest hij toch afhaken en bij Carlo schoot het er net in de tweede helft in. We hebben best een brede selectie, maar dit is een flinke tegenvaller', zag trainer Richard van der Werf zijn selectie slinken naar zestien man. SV Simonshaven speelde een goede eerste helft, maar sprong behalve een voltreffer van Jeremy van der Ent (1-0) slordig met de kansen om. Zwartewaal kwma zelfs snel op 1-1. SV Simonshaven nam in het tweede deel voor even met een numerieke minderheid wederom door Jeremy van der Ent met 2-1 afstand. Mark Wolbert zorgde voor 3-1, waarna het na de 3-2 door Jeremy van der Ent en Dave van Dongen doorliep naar 5-2. 'We hebben met leuk voetbal verdiend gewonnen.' Simonshaven speelt aanstaande zaterdag aan de Rotterdamse Spinovaweg tegen DRL.

SV Simonshaven:  Bas Oster; Sander van Dongen, Dennis Kanters, Kevin Francois, Carlo van der Linden (50. Melvin Wubben); Desley Hermsen, Mark Wolbert, Richard van Baalen; Kevin Belder (80. Bart Wolters), Jeroen de Kruik (60. Dave van Dongen), Jeremey van de Ent.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant