Afbeelding

Informatiebijeenkomst Borstkankerzorg

Actueel 231 keer gelezen

Spijkenisse - Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt volwaardige borstkankerzorg van het eerste onderzoek tot en met de behandeling en de laatste controle. Dit willen zij graag nader toelichten aan borstkankerpatiënten en hun naasten op dinsdag 8 september.

Ook wordt een informatiemarkt georganiseerd waarop tal van instellingen aanwezig zijn. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 22.30 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Er staan lezingen gepland van chirurg-oncoloog Dr. R. den Toom van het Spijkenisse Medisch Centrum over borstkankerzorg in het ziekenhuis. Plastisch chirurg Dr. T.H.C. Damen van het Spijkenisse Medisch Centrum geeft een lezing over de verschillende mogelijkheden van borstreconstructie en ervaringsdeskundige mevrouw P.M. Groot-van der Linden vertelt haar persoonlijke verhaal.

Deelnemers aan de informatiemarkt zijn afdeling Diëtiek van het Spijkenisse MC, Beauty Change (o.a. tepelhoftatoeage), Borstkankervereniging Nederland (BVN), Haarwerkstudio Petra van de Laar, Inloophuis Hoogvliet, Look Good Feel Better, Louisana Bodyfashion, Oldekamp Medisch Centrum, Praktijk voor Huidtherapie Mariska Janssen en Praktijk Waterland (beweegprogramma Oncologie).

Deze informatiebijeenkomst is een unieke gelegenheid om informatie te ontvangen, uw vragen te stellen en ervaringen te delen met lotgenoten.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is aanmelden noodzakelijk, bij voorkeur via het aanmeldingsformulier op www.spijkenissemc.nl/informatiebijeenkomsten of via telefoonnummer 0181 - 65 84 54 (di, woe, do). De bijeenkomst wordt gehouden in het personeelsrestaurant van het Spijkenisse Medisch Centrum, Ruwaard van Puttenweg 500, 3201 GZ Spijkenisse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant