Abbenbroek kwam zondag niet verder dan 1-1 tegen Kethel Spaland. Foto: Peter de Jong
Abbenbroek kwam zondag niet verder dan 1-1 tegen Kethel Spaland. Foto: Peter de Jong

Abbenbroek deelt de punten met Kethel Spaland

Sport 177 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek heeft nog twee lastige wedstrijden voor de boeg in het restant van de competitie in de derde klasse D. Zondag kwam de ploeg thuis tot een puntendeling met Kethel Spaland, 1-1, bij rust was er nog niet gescoord.

De ploeg van Bert van der Lijn kwam zondag eerst na de thee op achterstand. Vervolgens werd een strafschop toegekend, toen Jeroen Eerland werd neergelegd. Die kans vanaf elf meter werd benut door Jordi de Looze. Voor de Schiedammers betekende dat men verder afhaakte in de laatste periode.

Strafschop verdiend
'Wij kregen terecht een strafschop waardoor het gelijk wordt. Achteraf heeft de scheidsrechter toegegeven dat wij er eigenlijk nog één zouden moeten krijgen aan het einde van de wedstrijd. Wij hadden in dit duel de kansen en zij eigenlijk niet. We komen achter dus gezien het spelbeeld mag je tevreden zijn', meent elftalleider Marco van Diën na afloop. De ploeg staat nu twaalfde met twee punten achterstand op LMO en vier op Zwarte Pijl Zondag is Voorwaarts dat laatste staat de tegenstander.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant