Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SC Botlek krijgt het nog lastig in slotfase competitie

Sport 205 keer gelezen

Poortugaal – Met een overwinning had het een goede weg richting veilige plaatsen kunnen bewerkstelligen en Zuidland aan de titel geholpen. Het gebeurde zaterdag niet voor SC Botlek. In de ontmoeting tegen de nummer twee van de competitie werd het 3-1 voor de ploeg uit Albrandswaard.

Bij een stand van 2-0 was het John Ackon die voor SC Botlek de treffer wist te scoren. 'We hebben kansen zat gehad. We hadden voor rust met 4-0 voor kunnen staan. Daarna helpen we hen door ze twee goals in de schoot te werpen. Hun spitsen kregen teveel ruimte. We dicteerden het duel, maar zij scoren beter', zegt Rinus Schrijver na het duel. Zaterdag speelt men tegen Neptunes Schiebroek. Bij winst doet men het goed in de derde periode en als Strijen dan verliest is men tevens veilig. Anders moet dat een week later bij Spirit, dat met SC Botlek om de periodetitel strijdt.

SC Botlek:
Rijsdijk; Michilsen; Kenny Lopes Cruz; Leurs (78 Arp); Pols ((de Lobel); John Lopes Cruz (46 Jamal Abdaala); Loendersloot; De Winter; Van der Meer; Kortsmid en Ackon.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant