Lodewijk Asscher bezoekt Rotterdam.
Lodewijk Asscher bezoekt Rotterdam.

Vicepremier Asscher en PvdA-lijsttrekker Barth in Rotterdam

Politiek 129 keer gelezen

Rotterdam - Vicepremier en minister Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid, PvdA) en PvdA-lijsttrekker Marleen Barth zijn op zaterdag 14 maart  tussen 9.00 en 11.00 uur te gast in Rotterdam om in gesprek te gaan over Eerlijk Werk.

Tijdens deze manifestatie in LCC 't Klooster, Afrikaanderplein 7,  spreekt Marleen Barth met onder andere de PvdA-lijsttrekker van Zuid-Holland, Ron Hillebrand, en deskundigen op het gebied van werkgelegenheid. Vervolgens biedt Ron Hillebrand de Verklaring Eerlijk Werk aan minister Asscher aan.Onder leiding van Tweede Kamerlid Duco Hoogland wordt er gedebatteerd over Eerlijk Werk. Deelnemers aan het debat zijn naast  Marleen Barth (lijsttrekker Eerste Kamer) en Ron Hillebrand (lijsttrekker Zuid-Holland), Leo Bruijn (fractievoorzitter Rotterdam), Martijn Balster (fractievoorzitter Den Haag), Desiree Curfs (directeur Patijnenburg) en Jane Kuldipsingh (voorheen ambassadeur jeugdwerkloosheid). 

Ron Hillebrand zal vervolgens de Verklaring Eerlijk Werk aan minister Asscher aanbieden. 'Minister Asscher pakt uitbuiting, oneerlijke concurrentie en verdringing op de arbeidsmarkt krachtig en succesvol aan', zegt Ron Hillebrand. 'Het zijn ook juist lokale overheden die het goede voorbeeld moeten geven in het bevorderen van eerlijk werk. De PvdA staat daarvoor.'

Aansluitend aan de manifestatie is minister Asscher tussen 11.00 en 12.00 uur op het Afrikaanderplein te vinden, waar iedereen met hem in gesprek kan gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant