PFC kwam tot een half dozijn treffers tegen Slikkerveer. Foto's: Peter de Jong

PFC doet goede zaken na zes treffers tegen Slikkerveer

Sport 241 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft dit weekend uitstekende zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap in de tweede klasse. De formatie van scheidend trainer Francis Janse won met 6-0 van Slikkerveer. Bij rust stond de helft van de score al genoteerd.

Al na acht minuten was het Marcello Gomes da Veiga die de score opende. Vervolgens werd na twintig minuten twee keer gescoord in drie minuten via treffers van Wesley Schouten en Berkan Bajraktar. Na de thee wist Brian van Dam het doel van de Ridderkerkers drie keer te vinden. 'Het ging allemaal erg eenvoudig. De scheidsrechters zei dat hij vond dat we echt in de eerste klasse thuis horen', zegt Han Zevenbergen na het duel. Doordat nummer twee TOGB gelijkspeelde tegen JHR, heeft PFC nu vijf punten voorsprong.