Foto's: Peter de Jong

PFC alleen aan de leiding na moeizame zege Groeneweg

Sport 316 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft uitstekende zaken gedaan in strijd om het kampioenschap. De formatie won erg moeizaam van hekkensluiter Groeneweg 3-2 en zag concurrent TOGB verrassend verliezen van laagvlieger VFC.

Het had niet veel gescheeld of het verschil was slechts één punt, want kort voor tijd stond het nog 2-2. Al in de eerste minuut was het Steve Kot die voor de openingstreffer zorgde. Echter kort voor rust wist Erwin Hof de stand weer gelijk te trekken. Hierna na PFC in de tweede helft het initiatief en was het na drie minuten Rowan Zechiël die wist te scoren. Een kwartier voor tijd was het Erwin Hof die opnieuw gelijk maakte. Kort voor tijd kreeg de ploeg uit Geervliet van Francis Janse een strafschop en bepaalde Rowan Zechiël de eindstand op 3-2. 'We zijn nu alleen aan de leiding. Door de snelle goal wilden we niet meer voetballen. We hebben ons op hen verkeken. Een wedstrijd met weinig bijzonderheden, maar ik voorspel dat we in februari alles gaan winnen', zegt elftalleider Han Zevenbergen. Zondag haalt PFC in tegen Slikkerveer.