Afbeelding

Spijkenisser beroofd van telefoon en jas

Politie 100 keer gelezen

Rotterdam - Twee Rotterdammers van 20 en 23 jaar en een 20-jarige man met een onbekende woonplaats zijn op maandagavond 12 januari in Rotterdam aangehouden. Een half uur voor hun aanhouding zouden ze een 22-jarige man uit Spijkenisse in Capelle aan den IJssel van zijn telefoon hebben beroofd.

Het slachtoffer liep rond 22.10 uur met een kennis op de Meeuwensingel toen twee mannen op hen af kwamen lopen. Zij namen de 22-jarige man onder bedreiging van een mes en een vuurwapen zijn telefoon en jas af. De kennis van het slachtoffer, wist weg te rennen. De daders liepen vervolgens weg om verderop in een auto te stappen en weg te rijden.

Direct nadat de politie gebeld was werd in de directe omgeving in Capelle aan den IJssel en in Rotterdam uitgekeken naar de twee mannen. Zij werden op de Sandelingstraat in Rotterdam in gezelschap van een derde man aangetroffen. Hun uiterlijk en hun auto voldeden aan het signalement dat van hen bekend was en ze waren in het bezit van een soortgelijke jas als dat van het slachtoffer. Ook werd in hun directe omgeving de telefoon van het slachtoffer gevonden. Daarop werd het drietal aangehouden en de spullen, inclusief de auto in beslaggenomen. De mannen zitten vast en worden verhoord.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant