Afbeelding

Nieuwe bus voor de Klussendienst in Spijkenisse

Actueel 267 keer gelezen

Spijkenisse - De medewerkers van de Klussendienst in Spijkenisse zijn blij dat zij hun oude bus konden vervangen voor een nieuwe (tweedehands) bus. Met de vervanging van deze bus zijn beide herkenbare bussen van de Klussendienst weer terug in het straatbeeld. Zij zijn nu weer goed uitgerust om thuis langs te komen en allerlei klussen te doen.

Bij de klussendienst werken mensen met een licht verstandelijke beperking. Dankzij steun van de gemeente staan zij al sinds 1996 klaar voor mensen van 65+ of mensen met een handicap die zelfstandig wonen in de gemeente Spijkenisse. De medewerkers van de klussendienst komen graag bij hen langs om allerlei klussen te doen zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen. De klussen kunnen onder andere bestaan uit het snoeien van de heg of ander groenonderhoud, beitsen, een schuurtje opruimen, het terras schoon spuiten, afvoeren van grof vuil en andere kleine klussen in huis. Bepaalde werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in de eigen werkplaats.

Heeft u een klus? En voldoet u aan de voorwaarden om van de klussendienst gebruik te maken?  Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Dat kan op werkdagen tussen 8.30 – 16.30 uur bij de gemeente Spijkenisse op telefoonnummer 140181 of via www.spijkenisse.nl. Een medewerker van de gemeente geeft de klus door aan de klussendienst. Zij nemen dan contact met u op.

Meer informatie over de klussendienst vindt u op www.klussendienstspijkenisse.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant