Foto's: René Bakker
Foto's: René Bakker

Akkerhof ontvangt 3e Ster

Actueel 70 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag ontvingen vertegenwoordigers van winkelcentrum de Akkerhof uit handen van burgemeester Salet de 3e Ster van het Keurmerk Veilig Ondernemen.

CCV
Naast  de uitreiking van een certificaat voor de deelnemende partners, die er samen voor zorgen dat het winkelcentrum schoon, heel en veilig is, werd ook voor de ingang van de Akkerhof een CCV tegel geplaatst. Alle winkels worden bovendien voorzien van een CCV 3e Ster raamsticker. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid  begeleidt  en adviseert de aanvrager van de ster. De KVO werkgroep van de Akkerhof bestaat uit vertegenwoordigers van het bestuur van het winkelcentrum, brandweer, gemeente, politie, beveiliger Trigon en beheerder MVGM.

Korte lijnen
Burgemeester Salet vertelde trots te zijn op de goede samenwerking van de winkeliers onderling en met de partners. Door de ‘korte lijnen’ en het overleg dat zo’n acht keer per jaar plaats vindt in de KVO werkgroep, worden problemen snel gesignaleerd en zo snel mogelijk opgelost. Zo blijft de Akkerhof aantrekkelijk, waardoor het floreert en een  belangrijk centrum in de wijk is. In november 2009 werd de eerst aanzet gegeven tot het opzetten van het traject dat tot een schoon en veilig winkelcentrum, moest leiden. Volgend jaar wordt het 30-jarig bestaan van de Akkerhof gevierd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant