Afbeelding

De Waterlanders bestaan 35 jaar

Actueel 188 keer gelezen

Spijkenisse - Klaverjasvereniging ‘De Waterlanders’ bestaat op 1 september 35 jaar. Dat jubileum is gevierd met een grootst opgezet en besloten feestavond. Als kers op de taart wordt op zondag 28 september een jubileum koppel klaverjastoernooi dag georganiseerd.

De klaverjasvereniging is opgericht op 1 september 1979 als Stichting De Rietlanders en vond onderdak in het gelijknamige wijkcentrum in de wijk Waterland. Nadat de klaverjassers het wijkcentrum hadden verlaten, besloten ze als vereniging verder te gaan onder de statuten van de Nederlandse Klaverjasunie en werd de naam veranderd in De Waterlanders. De vereniging heeft op diverse plekken in de wijk haar clubavonden georganiseerd. Tegenwoordig is de vereniging te vinden op Maaswijkweg 10, in het gebouw van de vogelvereniging Spijkenisse e.o. Heeft u zin om ook te klaverjassen? De vereniging organiseert naast de competitie diverse activiteiten waar ook niet leden welkom zijn.

Wilt u meer weten of meedoen aan het toernooi op 28 september? Op www.klaverjasverenigingdewaterlanders.nl staat alle informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant