Afbeelding

Zeer warme afsluiting van de beginnerscursus

Sport 66 keer gelezen

Spijkenisse. Op zaterdagochtend 19 juli 2014 werd de beginners hardloopcursus afgesloten met een 5 km-loop. De atleten van deze cursus hadden via een opbouwend beginnersschema 13 weken lang getraind. Vijfentwintig atleten sloten deze beginnerscursus af met dit geweldige resultaat! Op deze zeer warme ochtend werden zij bijgestaan door ongeveer 25 hardlopers die zelfs tot het laatst zeer enthousiast de laatste loper binnenhaalde. Na afloop kregen de cursisten een certificaat van deelname.

De nieuwe beginnerscursus starten op dinsdagavond 9 september en zaterdagochtend 13 september .  ER IS NOG PLAATS!

De cursus gaat uit van de beginnende hardloper met geen of weinig hardloopervaring. De trainingsopbouw gaat geleidelijk aan. Je traint in de omgeving van Spijkenisse en Hoogvliet.

In 13 weken staan iedere dinsdagavond (19.15-20.15 uur) en zaterdagochtend (9.30-10.30 uur) enthousiaste en gemotiveerde trainers klaar om jou te begeleiden tijdens de cursus en onder leiding van de trainers kun je na 13 weken een 5 km testloop met succes af leggen.

Tijdens deze 13 weken kan er 1 keer per week of 2 keer per week getraind worden. Die keuze is aan jou.

De kosten bedragen:

37,50 euro voor 1 keer per week per cursus van 13 weken en

47,50 euro voor 2 keer per week per cursus van 13 weken.

 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van Spark http://www.avspark.nl. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar beginners-spark@kpnmail.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant