Afbeelding

The Mighty Peewee Scouts ongeslagen in de finale

Sport 109 keer gelezen

Spijkenisse - De jongste leden van de Spijkenisse Scouts betreden op 5 juli in Arnhem de landelijke finale van het American Flag Football (non-contact). Het ongeslagen team heeft de koosnaam ‘The Mighty Peewee Scouts’ gekregen vanwege hun perfect season, een ongeslagen seizoen.

In de landelijke finale van het flag-football nemen de Spijkenisse Scouts het dit jaar op tegen de Amsterdam Crusaders, een team waar eerder dit seizoen met ruime cijfers van werd gewonnen. Met 6-70 werd Amsterdam opzij geduwd door de stoomwals kids uit Spijkenisse.


Kenny Franklin, tevens headcoach van de senioren, begeleid deze groep. ‘De jongens vormen een sterke eenheid. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en ze werken hard. Er is genoeg talent binnen de groep om de overwinning terug te nemen naar Spijkenisse’.


De verwachtingen zijn hoog bij de jongste van de vereniging. Eerder deze maand lukte de senioren niet om in de playoffs te geraken. ‘Nu zijn alle ogen gericht op The Mighty Peewee Scouts, de trots van de vereniging

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant