Afbeelding

KNVB en OACN zoeken zaalvoetbalteams voor KNVB-Hallencompetitie

Sport 130 keer gelezen

Spijkenisse - Voor de hallencompetitie, voor seizoen 2014-2015, op vrijdagavond in sporthal Den Oert in Spijkenisse is er nog plaats voor een aantal zaalvoetbalteams.

Wat is de hallencompetitie? In de hallencompetitie speelt men iedere week op dezelfde dag en in dezelfde sporthal de competitiewedstrijden. In dit geval is dat op vrijdagavond in sporthal Den Oert in Spijkenisse. Er wordt getracht een poule te maken van 6-10 teams. Naast de reguliere competitie wordt er ook nog een bekercompetitie georganiseerd.


Voor het gehele seizoen komt het erop neer dat er (bij 10 zaalvoetbalteams) 18 competitieavonden zijn (tegen ieder team wordt twee keer gespeeld) en 9 bekeractiviteiten (tegen ieder team wordt één keer gespeeld). Van september t/m april worden deze 27 avonden ingepland. Met de tijden wordt gerouleerd, zodat men niet iedere keer om 19.00 uur of 22.00 uur hoeft te spelen. Het programma wordt in augustus voor het gehele jaar bekend gemaakt, zodat alle wedstrijden al ruim van tevoren in de agenda kunnen worden gezet.


Voor aanmeldingen van teams of meer informatie kan contact worden opgenomen met de competitieleider van de KNVB; Marlies van de Sande: west2-competitie-zaal@knvb.nl of 010 2862196. Of met een bestuurslid van de zaalvoetbalvereniging van Spijkenisse: OACN; Orlando Luidens: voorzitter@oacn.nl of 06 29584645.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant