Afbeelding

Jubileum Klankbord groep Rozenburg

Actueel 88 keer gelezen

Rozenburg - Laborant worden in een heus chemie lab of experimenteren in een ‘duurzame-doe-bus’. Testrijden in een BMWi3 of een demonstratie van een waterstofauto. Op maandag 2 juni tussen 14.00 uur en 20.00 uur is er genoeg te doen tijdens het spektakel aan de Jan van Goyenstraat. De Klankbordgroep Rozenburg wil graag samen met Rozenburgers van alle leeftijden haar 20-jarig bestaan vieren.

Duurzame dialoog werkt
De brandweer en de Veiligheidsregio zullen groots uitpakken met demonstraties en bij de DCMR kan in een meetwagen gesnuffeld worden. In het voormalig deelgemeentekantoor staan de bedrijven van de Klankbordgroep klaar om het gesprek aan te gaan over hun bedrijfsactiviteiten, veiligheidsmaatregelen en loopbaanmogelijkheden. Want duurzame dialoog werkt!

Feestelijke opening door Prinses Laurentien
Het Jubileumevenement wordt geopend door prinses Laurentien. Om te laten zien dat de dialoog tussen bewoners en industrie ‘werkt’ ondertekenen de directeuren van de omliggende industriële bedrijven een nieuwe intentieverklaring. Ze worden geholpen door kinderen van de Rozenburgse basisscholen De Rank en de Rozenhorst. De kinderen stellen vragen over duurzaamheid aan de directeuren. Met het ondertekenen van de intentieverklaring geven de bedrijven aan de activiteiten van de Klankbordgroep te (blijven) ondersteunen én open te staan voor dialoog met hun omgeving!  Prinses Laurentien zal rond 14.00 uur de opening verrichten van deze door de Klankbordgroep georganiseerde,  grote manifestatie en de dialoogsessie tussen de kinderen en de directeuren faciliteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant