Afbeelding

Stephan Kuurstra matchwinnaar voor De Kempvis

Sport 78 keer gelezen

Spijkenisse: Stephan Kuurstra was in de spectaculaire slotfase van de wedstrijd tussen De Kempvis en De Vliet de gevierde man door de bal in de voorlaatste seconde met een wanhoopspoging in het doel te jagen en zo zijn ploeg met een 11-10 (3-1, 1-1, 4-5, 3-3) score de overwinning te bezorgen. Daarmee verstevigde het team van Nico van Nieuwamerongen de negende plaats in de Bond derde klasse A. Het kan met de wedstrijden tegen achtereenvolgens Z&PC De Gouwe (uit), ZV Westland Dijkglas (thuis) en DKD Koudekerk (thuis) zelfs nog een paar posities op de ranglijst stijgen.

‘We speelden een sterke eerste periode, konden goed door de zone breken en wisten de sterke midvoor van De Vliet te neutraliseren. Daarna ging de wedstrijd gelijk op en in de vierde periode was er een gelijke stand van 8-8, maar telkens namen wij de voorsprong. In de laatste twee minuten werd er nog vijf keer (!) gescoord. Stephan (Kuurstra, DR) veroverde op elf seconden van het einde na balverlies met een wanhoopspoging de bal en slingerde deze in de goal,’ aldus verklaarde de coach van De Kempvis de spectaculaire overwinning van zijn team. De Kempvis speelt aanstaande zondag om 17.15 uur in De Sniep in Waddinxveen tegen Z&PC de Gouwe.

De Kempvis: Henk de Bruijn; Remco van der Werf (2 keer), Remco van Nierop, Marin Vogel, Bas Havelaar (1 keer), Alex Weijts (1 keer), Peter Verschoor (3 keer), Ronald van Dijk, Marcel Bakker (1 keer), Joost van Nieuwamerongen (1 keer), Jurre Haitsma (1 keer), Max van Drongelen, Stephan Kuurstra (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant