Afbeelding

ZKV blijft in spoor Zaamslag

Sport 100 keer gelezen

Vlaardingen: ZKV heeft in aanloop naar de topper tegen het Zeeuwse Zaamslag een magere doch nuttige 4-6 (1-1) overwinning geboekt tegen Spirit. De Zuidlandse korfbalequipe was weliswaar de beter spelende ploeg, maar gemiste kansen en uitdraaiende pechballen stond een voorsprong tegen de club uit Vlaardingen in de eerste helft in de weg.

‘We kwamen vlak na het begin met 2-1 achter, maar niemand liet het koppie erbij hangen, bleef positief en zich kansen creëren. Bij 2-4 hadden we de marge en liepen we uit naar 2-5. Toen lukte het wel en zag je goed korfbal,’ sprak coach Arie Muis lovend over zijn ploeg. ‘We spelen op 12 april op Groot-Nibbeland tegen Zaamslag, de topper.’ Zou ZKV winnen kan het in de vierde klasse J op plaats twee theoretisch op 2 punten komen van de club uit Zeeuws-Vlaanderen. ‘We hebben in Zeeland in de laatste seconde verloren. Het werd 15-14, dus hebben we met hen nog een appeltje te schillen.’ Bij ZKV speelde Nicole van de Bie een uitstekende en bepalende wedstrijd. Bovendien scoorde zij ook nog eens drie treffers.

ZKV: Rick Vermeer (65. Stefan Knoester), Peter Brederland (1 keer), Nicole van de Bie (3 keer), Agnes van Meurs; Ramona Nieuwenhuizen, Patricia Brederland, René Ruighaver, Arjan de Bakker (2 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant