Afbeelding

Musical 'Er was eens' in Theater de Stoep

Actueel 175 keer gelezen

Spijkenisse - Op zaterdag 8 februari wordt om 19.30 uur de musical 'Er was eens' gespeeld door cursisten van het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CvdK). Dit is gelijk de aftrap van het Krokusfestival van het CvdK, dat tot 14 februari wordt gehouden in Theater de Stoep.

Eenmalige uitvoering
'Er was eens' wordt eenmalig uitgevoerd door 10 jonge, enorm bevlogen musicalcursisten van het CvdK. Zij worden tijdens de voorstelling live begeleid door het musicalorkest o.l.v. Freek Dicke. Laurens Sanders en Jelle de Graaf, twee van deze cursisten, schreven het script voor ‘Er was eens’. Het is gebaseerd op de televisieserie 'Once Upon a Time'. In een vervloekt stadje in Maine zitten allerlei sprookjesfiguren gevangen, zónder happy end! Sneeuwwitje, Doornroosje, Repelsteeltje, Assepoester, Belle, de boze heks en de droomprins.....de sprookjesfiguren verwachten hun hoop en redding van Emma Swan, dochter van Sneeuwwitje en de Droomprins. Alleen zij kan de vloek verbreken. Zal het Emma op het podium van Theater de Stoep lukken? Krijgen we de langverwachte 'ze leefden nog lang en gelukkig'? Een flitsende musical met kostuums, grime en veel wapengekletter. Voor alle leeftijden.

De muziek bestaat uit nummers van de musicals Aïda, lés Miserables, Elizabeth, Mama Mia, Doornroosje (K3) en veel meer. Voor elk wat wils! Algehele muzikale leiding is in handen van Freek Dicke; regie Robert Baarda. Choreografie en danscoaching Caroline Stijkel; zangcoaching Nynke de Jong.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant