Foto's Ben van Bloppoel

Bernisse stevige middenmoter na zege op Flakkee

Sport 129 keer gelezen

Heenvliet: Bernisse heeft in een bar slechte wedstrijd middels een 1-0 (0-0) overwinning tegen Flakkee drie punten over gehouden. De Heenvlieters staan met dit resultaat op de achtste plaats in de vierde klasse F met uitzicht op plaats vijf. ‘Deze wedstrijd was zonde van het gras,’ gaf trainer Peter Hoek daarmee aan dat het een draak van een wedstrijd was. ‘Ik kan er kort over zijn, want dit was een wedstrijd zonder kansen, maar ben heel gelukkig dat die ene kans van ons erin ging,’ toonde de trainer van Bernisse zich slechts blij met de punten. Youri Dubois ontpopte zich ruim tien minuten na rust als matchwinnaar voor de Bernissers door een steekpass van Frank Noordzij binnen te prikken: 1-0. Flakkee probeerde wel wat druk te zetten, maar kwamen niet verder dan enkele afstandschoten waarop doelman Mitchel Dekker goed het oog op had. Bij Bernisse ontbraken Michel Hiwat, Niels Molendijk, Rick Onderstal en Erik Hoek. Bernisse speelt aanstaande zaterdag in Stad aan het Haringvliet tegen SNS

Bernisse: Mitchel Dekker; Raynor Slump, Roman Pardon, Tim de Groot, Jean Paul Kers; Frank Noordzij (82. Mathew van der Meijden), Jordy van den Berg, Youri Dubois; Admir de Kok (70. Sjoerd van Trigt); Michiel van der Velde, Ricardo Schefferlie (46. David Mulder).