Afbeelding

Mark Smit lijsttrekker VVD Rozenburg

Actueel 406 keer gelezen

Rozenburg - VVD Burgercommissielid Mark Smit is de lijsttrekker voor de VVD in Rozenburg tijdens de komende gebiedscommissie verkiezingen van maart 2014. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Rozenburgse Liberalen stemden de leden 27 december in met de voordracht van de samenstellingscommissie. Daardoor kon Mark Smit de felicitaties in ontvangst nemen met het lijsttrekkerschap en zijn runner-up Tasco de Jong met de tweede plek op de lijst.

De kandidatenlijst van de Rozenburgse afdeling van de VVD bestaat verder uit oud-wethouder en VVD prominent Ruud Zeegers,  Ger van Burik (secretaris), Vincent de Groot en Tjeerd de Vries. Voorzitter Anton Filippo is met zijn 7e plaats op de kandidatenlijst lijstduwer.

Mark Smit is de afgelopen periode actief geweest als burgercommissielid van de VVD in Rozenburg ter ondersteuning van de deelgemeenteraadsfractie. Daarnaast is hij voorzitter van Carnavalsvereniging de Smooksnuivers en van de PR commissie van de VVD.  Ook is Smit kandidaat voor de Rotterdamse Gemeenteraad voor de VVD.   Hoewel hij een prachtige 14e plaats op die kandidatenlijst bezet heeft Smit er nooit een geheim van gemaakt dat zijn prioriteit in Rozenburg ligt. De kandidatuur van Mark Smit en ook Tasco de Jong voor de Rotterdamse Gemeenteraad impliceert echter wel dat de lijnen met Rotterdam kort zijn.

In Rozenburg wil Mark Smit zich samen met collega Tasco de Jong als lid van de bestuurscommissie gaan inzetten voor het welbevinden van de Rozenburger . De gebieds- commissie zal zich vanaf maart 2014 gaan bezighouden met adviseren van de Rotterdamse Gemeenteraad over Rozenburgse zaken, het organiseren van participatie van de inwoners van Rozenburg bij het advies  en het toezien op de uitvoering door die Gemeenteraad.

In dat verband zullen de Rozenburgse kandidaten zich de komende maanden op allerlei manieren en momenten aan de Rozenburgers gaan presenteren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant