Foto: René Bakker
Foto: René Bakker

Benefietquiz voor Serious Request

Actueel 94 keer gelezen

Spijkenisse – Gisteravond vond in de Boekenberg een kennisquiz plaats waaraan 25 teams deelnamen. Ieder van de 125 deelnemers betaalde € 5,-- inschrijfgeld en steunde daarmee de actie Serious Request. Banketbakkerij Smeets ondersteunde de actie door vooraf en op de avond zelf ‘Spijkenaartjes’ te verkopen. De tussenstand van die verkoop was vlak voor aanvang van de quiz € 386,40. Aan het einde van de avond was de totale opbrengst € 2.029,51.

Door de grote belangstelling van quizdeelnemers en publiek raakte de bibliotheekzaal  overvol. De gehele opbrengst van de avond zal door presentatoren Wouter Struijk en Remco Harmsen vandaag persoonlijk bij het Glazen Huis in Leeuwarden worden overhandigd. 

Wouter Struijk had graag volgend  jaar het Glazen Huis in de stad willen hebben, maar onlangs werd bekend dat dat in de komende twee jaar niet zal gebeuren. In 2014 staat het Glazen Huis in Haarlem, een jaar later in Heerlen. De belangstelling en input vanuit Spijkenisse is dit jaar in ieder geval al dik in orde. Doormiddel van verschillende acties wordt geld ingezameld.  Merz liet voor de gelegenheid 50.000 bierviltjes bedrukken met het SR13 logo. Rollen met 80 stuks werden voor tien euro verkocht. Vandaag gaat een bus met Merzgangers de opbrengst hiervan in Leeuwarden overhandigen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant