Olympia wint van Fluks

Sport 95 keer gelezen

Spijkenisse - Olympia is door een knappe 17-14 (8-6) overwinning tegen Fluks in de brede middenmoot van de tweede klasse G opgeklommen naar de derde plaats. De ploeg van coach Tony van der Linden begon de wedstrijd op sportpark De Brug uitstekend met twee rake strafworpen van Dennis Cromzigt.

‘We zijn vervolgens de hele wedstrijd de bovenliggende partij gebleven,’ liet de coach weten. Fluks kwam ondanks het overwicht toch nog terug tot 6-6, maar door twee treffers van Elise Cafferata werd de eerste helft afgesloten met een 8-6 voorsprong voor de thuisclub. Olympia liep in de tweede helft steeds verder weg van de bezoekers. ’We hebben de wedstrijd met een maximale voorsprong van vier punten volwassen uitgespeeld.’

Olympia: Martijn Koolwijk (1 keer, 67. Daan Prikker), Dennis Cromzigt (4 keer), Renée Cromzigt, Elise Cafferata (3 keer); Charlotte Gret (60. Rilana Cafferata), Daphne van de Water (1 keer), Robert Huisman (4 keer), Sebastiaan Visser (4 keer).