Afbeelding

Ik ook van jou

Actueel 76 keer gelezen

Spijkenisse - Hou jij van Gerard Joling? Hij ook van jou, zegt hij op zijn nieuwe cd. Eerst zien, dan geloven? Dat kan, want hij geeft op 11 mei van 13.00 tot 14.00 uur op het Theaterplein een optreden en een signeersessie. Dus kom met cd, poster en/of een camera.

Gerard Joling, inmiddels een kleine 30 jaar in het vak, heeft zo’n 50 hits gescoord waarvan 10 de nummer 1 positie bereikten. Ook met de Toppers, de gelegenheidsformatie waar hij deel van uitmaakt, boekt hij groot succes. Joling zet in 2013 zijn zangcarrière voort met de release van zijn nieuwe album, getiteld Ik Ook Van Jou. Het album bevat ingetogen nummers als vrolijke, up-tempo stukken. “Met heel veel plezier en toewijding heb ik aan dit nieuwe album gewerkt. Het is een echt ‘Gerard’ album geworden, gezongen met hart en ziel en ingespeeld door geweldige live muzikanten,” aldus Gerard.

Om dit gevoel – Ik ook van jou - te delen is er een DVD opgenomen, waarop de fans een kijkje kunnen nemen achter de schermen tijdens de opname van het album. Een kleine real life soap, waarvoor Gerard een aantal dagen op de voet is gevolgd door een cameraploeg. De DVD wordt gratis toegevoegd aan de eerste oplage van de cd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant