Afbeelding

Remon Neervoort vermist

Actueel 148 keer gelezen

Rotterdam - De politie wil graag in contact komen met mensen die meer weten over de verdwijning van Remon Neervoort.

De 35-jarige Remon Neervoort uit Hoogvliet wordt sinds vrijdag 12 oktober 2012 vermist. Remon heeft die dag nog gewerkt voor zijn werkgever in Spijkenisse, waarna hij aan het einde van de middag een borrel had met collega’s. Hierna is hij naar zijn woning gefietst in Hoogvliet. Omstreeks 19.00 uur verliet hij zijn huis weer. Daarna heeft niemand meer iets van hem vernomen.

De politie is direct nadat Remon als vermist is opgegeven een onderzoek gestart. Er is gesproken met getuigen en camerabeelden uit de omgeving zijn bekeken. Er is gezocht op plaatsen waar hij mogelijk als laatste is geweest. Daarnaast zijn z’n telefoongegevens geanalyseerd en zijn financiën in kaart gebracht. De resultaten van dit onderzoek hebben nog geen duidelijkheid gegeven over waar Remon op dit moment is of wat er met hem gebeurd is. De politie houdt rekening met meerdere scenario’s, maar sluit het scenario van een misdrijf niet uit.

Remon, ook wel bekend als Traan, woonde met zijn moeder in Hoogvliet. Sinds twee weken voor zijn verdwijning had hij werk. Hij maakte containers schoon voor een bedrijf in Spijkenisse. Volgens collega’s en bekenden maakte Remon de laatste tijd een vermoeide en afwezige indruk. Daarnaast verdiende hij volgens getuigen zijn geld niet altijd op een zuivere manier en handelde hij onder meer in gestolen merkkleding.

Signalement Remon Neervoort
Remon heeft kort blond stekelig haar. Hij is ongeveer 1.80 m lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg op de dag van zijn verdwijning een donkerkleurig, glimmend trainingspak van het merk Gucci en grijze sportschoenen van het merk Nike. Remon heeft diverse tatoeages; een adelaar en een schedel met een hand op zijn rechterbovenarm en op zijn linkeronderarm een duivel en een engel met daarop namen van zijn dierbaren.

Getuigenoproep
De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de verdwijning van Remon en heeft de volgende vragen;

•Heeft u Remon op vrijdag 12 oktober 2012 of daarna nog gezien of gesproken?

•Heeft u meer informatie over zijn (dagelijkse) bezigheden?

•Heeft u meer informatie over de verdwijning of waar hij mogelijk verblijft?

Neemt u dan contact op met de politie via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor deze zaak bereikbaar op 06-83313931.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant