Foto: Jack van Bodegom
Foto: Jack van Bodegom

€ 97.670,25,- voor Alpe d' Huez

Actueel 86 keer gelezen

Spijkenisse - Het wielerteam The Heavenly Stars overhandigde gisteravond een cheque aan Coen van Veenendaal, ambassadeur van de organisatie Alpe d’Huzes. Trots vulde het team ter plekke het eindbedrag in, dat door uitgebreide sponsoracties bij elkaar gebracht werd: € 97.670,25,-.

Het team The Heavenly Stars ontstond vanuit een groep medewerkers van woningcorporatie Maasdelta. De verhuurder toonde zijn maatschappelijke betrokkenheid door het team volop te steunen en te faciliteren. Daar bleef het niet bij: aannemers, architecten, leveranciers en andere relaties sponsorden de renners die samen op 24 mei in totaal 99 keer de Alpe d' Huez beklommen. Ook renners en onmisbare helpers sloten zich vanuit andere organisaties aan.

Op 7 oktober wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Heineken Music Hall in Amsterdam de eindstand van 2012 bekendgemaakt. De organisatie maakte begin juni al melding van een recordbedrag van 28,5 miljoen euro. The Heavenly Stars zullen in 2013 weer van zich laten horen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant