Afbeelding

Spijkenisse achter de schermen

Actueel 92 keer gelezen

Spijkenisse - Kom op zaterdag 16 juni naar de Voorstraat en Noordeinde in Spijkenisse voor Spijkenisse achter de schermen. Bezoek, bekijk en beleef korte voorstellingen en concertjes op verrassende locaties.

Op 30 locaties zullen op zaterdag 16 juni in Spijkenisse van 12.00 tot 17.00u non-stop voorstellingen plaatsvinden. Op een speciale routekaart staan de locaties aangegeven en een korte beschrijving van hetgeen wat men ter plekke kan verwachten. De voorstellingen duren maximaal 10 minuten dus het is mogelijk om veel verschillende dingen te zien en te beleven.

Beleef zomers winterwonderland in de Dorpskerk vervolg met een concert van het Symfonisch Blaasorkest in De Boekenberg, hoor alles over de liefde in van Meer en Leenen, wandel rustig door naar een onbekende topper in Milly’s, winkel wat en kom even lachen in Groentewinkel Mak. Geniet op een terras en ga dan nog luisteren naar een dichter en kom kijken naar wat er op de rode loper gebeurt. Voor de kinderen is het ook heel leuk, zij kunnen bijvoorbeeld luisteren naar een verteller.

De voorstellingen worden uitgevoerd door de regionale zang -, theater- en muziekgroepen en door creatieve en getalenteerde inwoners van Voorne Putten. Locaties die normaal niet te bezoeken zijn zoals woonhuizen, monumenten en andere verborgen plekken openen voor deze middag hun deuren. Om 12.00 uur opent burgemeester M. Salet Spijkenisse achter de schermen bij Pannenkoek De Molen. De routekaarten zijn op16 juni in het centrum van Spijkenisse gratis te verkrijgen op de locaties van de voorstellingen. De toegang tot de locaties en de voorstellingen zijn gratis. De routekaart is nu al te bekijken en te downloaden op www.voornewiki.nl

Voorne in alle straten is een project van Voorne in alle Staten, het samenwerkende cultuurprogramma in de gemeenten Brielle, Hellevoetsluis, Bernisse, Westvoorne en Spijkenisse en de Provincie Zuid-Holland. Voor meer informatie over Spijkenisse achter de Schermen kunt u contact opnemen met Linda Mulder: linda@clproducties.nl. Voor meer informatie over Voorne in alle Straten kunt u contact opnemen met Chantal Kradolfer: c.kradolfer@kunstencultuurbrielle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant