Foto: Nouchka van der Est
Foto: Nouchka van der Est

Primitive winnaar 1e ronde Kleine Prijs

Actueel 83 keer gelezen

Spijkenisse - Afgelopen vrijdagavond vond de eerste ronde van de Kleine Prijs van Spijkenisse plaats in muziekpodium TexMex. Een bandwedstrijd speciaal georganiseerd voor de lokale, beginnende bands. Vier bands stonden deze avond op het podium, te weten Primitive, MoonMove, TV Yellow en Excerius. Al vanaf het moment dat de wedstrijd begon was de zaal gevuld met enthousiast publiek.

Zij werden getrakteerd op uiteenlopende muziekgenres deze avond. De energie wat op het podium vrijkwam, vond zijn weg rechtstreeks naar de opgezweepte TexMexicanen, die tegelijkertijd weer een heleboel liefde en energie teruggaven. En dat is de Kleine Prijs van Spijkenisse in een notendop, liefde en respect voor muziek!

Deze avond heeft Primitive de prijzen in de wacht gesleept, waaronder een muzikantendag georganiseerd door de Popunie en behoorlijk wat aandacht bij de lokale radiozender SmartFM. Een optreden op Maasrock en een dag studiotijd bij Studio Linden. Daarnaast hebben zij kans om een optreden te winnen op het SpijkenisseFestival. Maar dit wordt tijdens de volgende ronde van de Kleine Prijs bepaald, op 18 mei in TexMex. Meer informatie is te vinden op www.kleineprijs.tk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant