Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Lezers schrijven: de parkeergarage

Algemeen 3.958 keer gelezen

Vandaag naar de markt e.o. geweest.

Alhoewel de lente op beginnen staat zijn we vanwege de temperatuur toch even met de auto naar “ het dorp” gereden en het vehikel gestald in de Boekenberggarage, ons ding gedaan en weer terug naar de garage.

Doorgewinterde Spijkenissers hebben de mores van de parkeergarage aardig onder de knie.

Bij de betaalautomaat in de garage stond echter voor ons een seniorenechtpaar die de handigheid nog niet had. Dan duurt het even, helemaal niet erg.

Probleem echter is dat de automaat op het moment dat-ie langere tijd in ruststand is gewest altijd wat moeite heeft om op te starten vooral wanneer je in de betaalmodus zit.

En dan dat verrekte stikdonkere betaalgaatje waarbij je: 1. Nauwelijks ziet waar je je pas in moet stoppen 2. Om de juiste toetsen in te drukken voor je pincode moet je diep door de reumatische knieën gaan en 3. Als je contactloos wil betalen dan moet je écht weten waar dat paneeltje zich bevindt anders zoek je je te pletter.

Allemaal niet zo erg, als het maar op ooghoogte zou zitten.

Het seniorenechtpaar werd behoorlijk nerveus en excuseerde zich meermaals voor het oponthoud bij de rij die achter hen stond. (Andere automaat was stuk).

Zou hier nu niks op te verzinnen zijn?

Leo Mackenbach

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met ‘naam en adres bij redactie bekend’. Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant