Foto's: Wil van Balen
Foto's: Wil van Balen

PFC laat periodetitel liggen

Sport 52 keer gelezen

Oostvoorne – PFC had uitstekend papieren om de eerste periodetitel op te halen in het streekduel met OVV. De ploeg van Francis Janse had drie punten voorsprong op Gouda en dus was tegen OVV slechts een punt genoeg om de eerste prijs van dit jaar naar Geervliet te halen. Het scenario werd echter anders aan de Zwartelaan, die zijn naam eer aan deed, in Oostvoorne. PFC verloor het duel met 2-0 en Gouda won haar duel met 3-1. Hierdoor pakte Gouda op doelsaldo de eerste periodetitel.

Al na zeven minuten kwam OVV op voorsprong via Dicky Bontes. Diezelfde Bontes zorgde er ook nog eens verdubbeld werd. ‘Ik heb geen seconde een ploeg aan het werk gezien die een periodetitel in handen had. We hadden aan een puntje genoeg. Maar het was het vandaag echt steeds net niet. We gingen veel te mat de duels aan’, zegt Francis Janse na afloop. ‘Het is erg zuur, maar het zat er niet in vandaag. Wat we ook probeerde, het lukte gewoon niet. Dit is een hele dure misser’, vult elftalleider Han Zevenbergen aan. OVV nadert de twee koplopers Gouda en PFC nu op de derde plaats. PFC moet deze week haar wonden likken en volgende week tegen Spartaan ’20 weer staan.

Opstelling PFC Tenekecioglu; De Burgo, Fortes (77. Bayraktar), De Brito, Rojer; Ligeon, Gomes Da Veiga, Vieira Mendes Texeira (68. Kot); Schouten, Zechiël (78. Pot), Liesdek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant