Afbeelding

Het debuut van Bep & Tilly

Actueel 301 keer gelezen

Vlaardingen/Heenvliet - Zondag 24 augustus beleefde Bep&Tilly hun debuut op 'Het Zomerterras' in Vlaardingen. Bep (Marije Lissenberg woonachtig in Vlaardingen) en Tilly (Judy van Dijk uit Heenvliet) zijn onlangs gestart met een eigen onderneming. Al jaren spelen zij typetjes op feesten en partijen, maar nu is de tijd rijp om zich kenbaar te maken aan een groter publiek. En na een cursus workshop-leider zijn Bep&Tilly er helemaal klaar voor om oud Hollandse handenarbeid in een nieuw jasje te steken en op een enthousiaste manier aan jong en oud over te brengen.

Deze zomer hebben Bep&Tilly een oude Franse brandweerbus gekocht in het hartje van België.De bus, een knalrode Renault Estafette, is het decor van de typetjes Bep&Tilly. Vanuit de bus worden mini-theatervoorstellingen gegeven en vaak wordt de bus omgetoverd tot Creabus. Zo ook afgelopen zondag op 'Het Zomerterras'.

Bep&Tilly gaven daar een creaworkshop voor kinderen. De kinderen konden een mooie vlag maken, die afgebiesd werd op de oude Husqvarna naaimachine van Tilly. En onder de bezielende leiding van Bep kon een pollepelpop gemaakt worden. Er zijn zeker zo'n 150 kinderen geweest bij de Creabus van Bep&Tilly, die met een prachtig resultaat naar huis gingen.

Bep&Tilly, 'new in town'; creatieve duidzendpoten met een theatrale knipoog!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant