Er was voldoende bouwmateriaal aanwezig.
Er was voldoende bouwmateriaal aanwezig. Foto: Foto-OK.nl

Kindervakantiespelen: lekker ravotten in Park Vogelenzang

Algemeen 25 keer gelezen

Spijkenisse - Woensdag 10 en donderdag 11 augustus waren de twee afsluitende dagen van de Kinder Vakantie Spelen in Park Vogelenzang, waar o.a. geknutseld werd, gespeeld, theater gemaakt, maar vooral aan hutten gebouwd kon worden. 1 Augustus was de start van een kinderfeest van tien dagen, waar voor twee euro per dag lekker gerausd kon worden.

De hutten werden op twee verschillende veldjes gebouwd die de namen ‘Hamersfoort’ en ‘Zageningen’ hadden meegekregen. Hier werd fanatiek aan de bouwsels gesleuteld, om later te kunnen gaan schilderen. Toch waren ook watergevechten erg in trek, omdat het kwik regelmatig opliep tot boven de 27 graden. De organisatie zorgde voor voldoende gratis water, maar ook voor zonnebrandcrème voor wie dat nodig had. De kinderen leek de warmte niet erg te deren in ieder geval. Zij waren lekker actief bezig om met hun team een mooi bouwsel te maken.

Aan het einde van de week, op de donderdagavond was er een feest, waarin een hut van een team werd verkozen. Ook werd daar de winnaar bekend gemaakt van de talentenshow, de medewerker van het jaar en de sterkste hut.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant