Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Vlieger- en foodtruckfestival op de Maasboulevard

Algemeen 480 keer gelezen

Het Vlieger- en foodtruckfestival vindt dit jaar plaats op zondag 3 juli aan de Maasboulevard in Spijkenisse. Het festival, een echt familie evenement, begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Het festival draait uiteraard om vliegers. Er zijn prachtige vliegers te bewonderen die bij goed weer de hele dag in de lucht hangen. Er zijn demonstraties en voor de kleintjes zijn er vliegertjes om zelf in elkaar te zetten en te versieren waarna ze zelf aan de slag kunnen met hun eigen vlieger. Voor de kinderen zijn er ook allerlei andere activiteiten. 

De Scouting is aanwezig en organiseert super leuke activiteiten waar de kinderen zich heerlijk uit kunnenleven. Er is een mini kinderboerderij, een clown die suikerspinnen uitdeelt en ook kunnenkinderen zich weer verkleden voor een fotoshoot. Ook is er een zomeractiviteitenmarkt waar diverse stichtingen en verenigingen zich presenteren en demonstraties geven.

De foodtrucks met overheerlijk eten en drinken maken het festival compleet en bieden ruimte om met elkaar te genieten van het festival.

Uit de krant

Uit de krant