Christian Langeveld overhandigt het VOORbeeld.
Christian Langeveld overhandigt het VOORbeeld. Foto: VOOR Nissewaard

VOORbeeld voor Luierbank Nissewaard

Algemeen 784 keer gelezen

Spijkenisse - Vorige week hebben Christian Langeveld en Roy Masthoff van politieke partij VOOR Nissewaard het VOORbeeld aan Myriam Boelhouwer van de Luierbank Nissewaard uitgereikt. Uiteraard namen zij ook een paar pakken luiers en doekjes mee als donatie.

Vanuit haar volgepakte huis in Spijkenisse Waterland helpt Myriam wekelijks ruim 25 gezinnen aan luiers, billendoekjes, babyvoeding, etc.  Gezinnen die het financieel zwaar hebben en vaak met een klein beetje leefgeld wekelijks rond moeten komen. Als ervaringsdeskundige weet zij hoe duur luiers en aanverwante artikelen zijn en hoe zwaar deze uitgaven op een weekbudget drukken. Om deze reden is zij de Luierbank Nissewaard gestart. De Luierbank is volledig afhankelijk van particuliere sponsors, donateurs en giften. Dit is gelijk haar grootste uitdaging. Het valt niet altijd mee om genoeg luiers binnen te krijgen. Daarnaast heeft zij echt behoefte aan een opslag- en uitgiftelocatie, zodat haar eigen huis ook weer gebruikt kan worden als woonhuis i.p.v. opslag en haar zoontje zijn eigen kamer weer terug kan krijgen. 

Inmiddels heeft Myriam de Luierbank ook opengesteld voor vluchtelingen uit Oekraïne. Onlangs is zij op eigen gelegenheid met de trein naar Eindhoven Airport gereisd om daar vluchtelingen op te vangen en te begeleiden.Om haar nog verder te ondersteunen in haar fantastische werk heeft Christian - tevens eigenaar van Autorijschool Langeveld Spijkenisse - aangeboden om haar rijlessen te sponsoren zodat zij snel zelf op pad kan om spullen te halen en brengen! 

Wil je meer weten over de Luierbank Nissewaard? Wil je sponsoren of heb je een ruimte beschikbaar? Neem dan contact op met Myriam via haar Facebookpagina https://www.facebook.com/Luierbank-Nissewaard-102324672236967

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant