Afbeelding

Open Forms toernooi in Heenvliet

Sport 98 keer gelezen

Heenvliet - Afgelopen zondag organiseerde sportschool Kam Lung de 'International Open Forms' Kampioenschappen te Heenvliet. Het toernooi was open voor verschillende vechtsportstijlen en er werd gestreden in verschillende categorieën. Zo waren er aardig wat jeugd deelnemers in de categorie 'Forms soft Style' (waartoe verschillende Chinese Krijgskunsten behoort). Ook in de categorie 'Traditional Weapons' waren er opvallend veel deelnemers. Het niveau lag bij de gevorderde deelnemers opvallend hoog. Het werd dus een spannende strijd.

Van de organiserende school deden de volgende leden mee: Morena Vlieger, Benjamin Klok, Cuneyt Barrissever, Roy Euser, Yannick de Graaf en Kylee van der Spek. Ook Kam Lung Lelystad was goed vertegenwoordigd met twaalf deelnemers.

Goud werd behaald door Morena Vlieger en Kylee van der Spek op het onderdeel 'Teams Synchroon.' Eveneens goud was er voor Benjamin Klok in de categorie 'Traditional Form' senioren gevorderden, terwijl Cuneyt Barrissever en Roy Euser beide zilver behaalden in resp. de categorieën 'Traditional Weapons' en 'Traditional Forms' beginners. Een prima score dus voor de thuis club.

Het eerst volgende toernooi zal in Wenen plaatsvinden op 3 mei. Dan komen niet alleen de Kung Fu leden in actie, maar ook de leden in het Muay Thaiboksen en Semi-contact. Daarna zal het allerlaatste grote evenement voor de verbouwing plaatsvinden in sporthal de Witte Oliphant. Voor de allerlaatste keer zal er een groot Mixed Martial Arts evenement gehouden worden met zoveel mogelijk verschillende vechtsportstijlen en spetterende demonstraties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant