Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Feestelijke heropening De Kopspijker

Algemeen 818 keer gelezen

Spijkenisse - Winkelcentrum De Kopspijker dateert uit halverwege de jaren 80 en vormde de verbinding tussen de Nieuwstraat en het Havenplein.  Na een verbouwing een paar jaar geleden verdween die verbinding, maar inmiddels wordt er nagedacht om toch weer een verbinding te realiseren en zo een ‘rondje dorp’ mogelijk te maken. Om die reden blijft een enkel pand nog leeg, maar de overige panden zijn allemaal weer gevuld. Ondanks de impact van corona wist de nieuwe eigenaar een tiental nieuwe ondernemers een plek te geven in De Kopspijker.

Nu alle maatregelen verdwenen zijn, is het tijd voor feest en daarom vieren de ondernemers in De Kopspijker vandaag de heropening van het winkelcentrum. De officiële handeling werd na de toespraak van wethouder Soeterboek verricht door de medewerkers van De Kookpot, uiteraard onder het toeziend oog van Spikey, de mascotte van het winkelhart.

Er zijn diverse proeverijen, er is livemuziek en kids entertainment. En vanmiddag verzorgen de ondernemers gezamenlijk een modeshow.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant