Foto's Peter de Jong
Foto's Peter de Jong

Simonshaven krijgt te weinig tegen Melissant

Sport 110 keer gelezen

Simonshaven: Simonshaven is er tegen Melissant niet in geslaagd om het goede spel met de nodige punten te belonen. De formatie van Ad Reijtenbagh verloor het duel aan de Schuddebeursedijk met 1-2 (1-1). ‘De nederlaag was zwaar geflatteerd,’ meende de trainer van Simonshaven. ‘We speelden met veel druk naar voren, maar waren niet gelukkig in het benutten van de kansen.’

Simonshaven nam tegen het hoog geklasseerde Melissant na een kwartier spelen de leiding door Matthijs van Schie, die een afgeslagen aanval in de rebound tegen het garen kogelde: 1-0. De thuisclub bleef zich kansen scheppen, maar Sander van Dongen kreeg tot twee keer toe de kans de marge te verdubbelen, maar schoot in beide gevallen naast. Het noodlot sloeg op slag van rust toe, toen Melissant uit een afgeslagen hoekschop van Simonshaven in de counter na een communicatiefout tussen doelman Mike Kok en Tjerk van der Graaff genadeloos hard toesloeg: 1-1. Simonshaven pakte de draad ook in het tweede deel weer op. Joey Wertz en Matthijs van Schie bleken niet in staat om de mogelijkheden te benutten. Op het uur deed Melissant het in de tegenstoot wel beter: 1-2. De oranjehemden probeerden de opgelopen schade te repareren, maar Joey Wertz en Jessy Povinelli bleken geen koelbloedige schutters. ‘We hadden een gelijkspel verdiend. Ik ben blij dat het voetbal met een vaste basis weer is teruggekeerd. Nu is het ook makkelijk om wissels, die het nu wel oppakken, in te passen.’ Simonshaven gaat aanstaande zaterdag op bezoek bij Herkingen ’55.

SV Simonshaven:  Mike Kok; Remco Bork (75. Joran Belder), Tom Adriaanse, Bjorn Jeurissen, Tjerk van der Graaff; Dave Brouwer, Mark den Uijl, Jessy Povinelli; Sander van Dongen (80. Remi Blaauw), Joey Wertz, Mathijs van Schie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant