De Kempvis laat het liggen

Sport 55 keer gelezen

Hoofddorp: De waterpoloërs van De Kempvis hebben na d ‘Elft nu in het bad Het Spectrum in Hoofddorp tegen ZPCH met 10-8 (3-1, 3-4, 1-3, 3-0) wederom een nederlaag moeten incasseren. ‘De mensen die hadden moeten scoren (onder anderen Bas Havelaar en Peter Verschoor, DR) hebben dit nagelaten,’ weet Nico van Nieuwamerongen het verlies van zijn team aan een schutter. Daarbij zaten er velen niet in de wedstrijd en deden de frustraties van enkele spelers het team ook geen goed.’ Bij De Kempvis speelde Marien Vogel zich met drie p-tjes, waarvan twee binnen de minuut in de tweede periode, al in het tweede kwart uit de wedstrijd en zag de eveneens getergde Bas Havelaar zijn derde kaart in het laatste deel. ‘We hebben de wedstrijd in het laatste kwart weg gegeven. Waar wij het nog steeds niet voor elkaar krijgen om door te drukken, daar scoorden zij door vanuit de tweede lijn hoge ballen voor de pot te gooien, die dan ook nog eens binnen werden geprikt. Nee, deze wedstrijd moeten we maar zo snel mogelijk vergeten,’ aldus Nico van Nieuwamerongen. De Kempvis blijft tiende in de Bond derde klasse A.

De Kempvis: Henk de Bruijn; Remco van der Werf, Remco van Nierop, Bas Havelaar, Alex Weijts (1 keer), Max van Drongelen, Peter Verschoor, Ronald van Dijk (2 keer), Djurre Haitsma (2 keer), Stephan Kuurstra, Marcel Bakker (1 keer), Marien Vogel, Joost van Nieuwamerongen (2 keer).