Afbeelding
Foto: O.b.s. de Vogelenzang

Ontdek- en beweegmiddag op De Vogelenzang

Algemeen 673 keer gelezen

Spijkenisse - Op dinsdag 28 september is O.b.s. de Vogelenzang gestart met een naschools aanbod in samenwerking met het lokaal Beweegakkoord. High Five, Ravottuh en cheerleaden waren op de eerste middag aanwezig om de kinderen in aanraking te laten komen met verschillende activiteiten.  

O.b.s de Vogelenzang heeft dinsdagmiddag het naschools aanbod verzorgd op het plein op locatie Zuid (J. Wagenaarstraat). Alle kinderen op school konden zich vooraf inschrijven voor een middag vol beweeg- en ontdek activiteiten. De middag werd geopend met een warming-up verzorgt door High Five. Hierna zijn de kinderen aan de slag gegaan met het zoeken van edelstenen, oefenen met cheerleaders en een spel in de gymzaal.

Voor alle kinderen in de wijk
Voor de kinderen binnen de wijk is het een mooie ontwikkeling om in hun eigen omgeving georganiseerde activiteiten te gaan doen. Alle kinderen krijgen zo de kans om mee te doen aan verschillende, leuke activiteiten. Vanaf 12 oktober is dit mooie initiatief niet alleen voor de kinderen die op O.b.s de Vogelenzang zitten, maar ook voor alle andere kinderen in de wijk!  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant