Afbeelding
Foto: PR
ingezonden mededeling

VSA Bouw

Algemeen 695 keer gelezen

Wij zijn een timmerfabriek in Zuidland.

Na ruim 18 jaar ervaring in de bouw zijn we gespecialiseerd in hardhout en kozijnen en deuren. De ervaring van de afgelopen jaren, als eigen ondernemer, is van grote meerwaarde om vakkundig te werk te gaan. En helpt ons maatwerkgericht te werk te gaan en uitdagingen in het werkveld vakkundig aan te pakken.

De afgelopen 18 jaar kenmerkte ons bedrijf zich door kwaliteit, professionaliteit, flexibiliteit en persoonlijkheid. Deze waarden nemen we mee in de doorontwikkeling van ons bedrijf en de specialisatie in de hout kozijnen.

Onze klanten kunnen ook kunststof kozijnen en deuren bestellen.

Bovendien zorgen kunststof kozijnen voor een zeer goede isolatie, wat een gunstige invloed heeft op uw energierekening. Wilt u ook profiteren van de voordelen van kunststof kozijnen? En bent u op zoek naar kwaliteit tegen de aller scherpste prijzen?

Dan bent u bij VSA-Bouw b.v aan het juiste adres.

Turnkey reparatie:
VSA-Bouw b.v realiseert Turn Key projecten en vindt zijn weg steeds beter in de huidige bouw branche. Huizen /kantoren en/of panden worden door één partij gerealiseerd. Dit in een Turn Key proces waarbij de uitvoerende partij van a tot z zijn diensten levert en zo ook een totaalprijs wordt afgesproken.

Wanneer je dat wenst, zou VSA-Bouw b.v ook enkele van deze werkzaamheden op zich kunnen nemen. Neem contact op om de mogelijkheden hierin te bespreken.

VSA-Bouw b.v.
Kerkweg 15H
3214 VB Zuidland
6-40425967
vsabouw@gmail.com
https://www.vsakozijnen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant