Afbeelding

Matthijs Bosma verlaat de ONS-fractie

Algemeen 520 keer gelezen

Fractielid Matthijs Bosma gaat de ONS-fractie verlaten. Matthijs is in 2015 voor ONS in de gemeenteraad gekomen en heeft zich de afgelopen twee raadsperiodes voornamelijk bezighouden in de commissie Leefomgeving met de ontwikkelingen in het Spijkenisser stadscentrum. Daarnaast heeft hij zich de afgelopen periode beziggehouden met de regionale ontwikkelingen van het openbaar vervoer zoals besproken in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Sinds november 2020 is hij werkzaam als commercieel vastgoedbeheerder en zal hiervoor regelmatig in het buitenland verblijven. Het raadswerk valt hiermee steeds moeilijker te combineren. ONS bedankt Matthijs voor zijn inzet en zijn enthousiasme tijdens de eenddiensten zal gemist worden.

Ieke Dusseljee

Matthijs Bosma zal volgens de lijstvolgorde van ONS vervangen worden door Ieke Dusseljee. Deze bewoner van de wijk Schenkel is actief als vrijwilliger in de gemeente Nissewaard en vroeger in de activiteitencommissie van de waterpolojeugd bij zwemverenging De Kempvis. Ook is Ieke mede-oprichter van de bewonersgroep Waterland. Momenteel maakt hij deel uit van het bestuur van stichting De Fluisterboot. Uiteraard verwelkomt ONS Ieke met open armen en wensen hem veel succes toe. Ieke Dusseljee zal in de raadsvergadering van 7 juli benoemd worden tot raadslid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant