Afbeelding
Foto: PR

Vliegende start kaartverkoop!

Algemeen 210 keer gelezen

Afgelopen vrijdag (25 juni) was de start van de kaartverkoop voor het theaterprogramma in Theater de Stoep voor seizoen 2021/2022. En wat voor een start! Het publiek heeft er duidelijk zin in! Binnen zeer korte tijd bereikte de kaartverkoopstand een mooi resultaat van ruim 25.000 verkochte kaarten! 

Dit maakt dat het theater vol goede moed uitziet naar september, waar op 14 september René van Meurs het theaterseizoen aftrapt. 

Er zijn dan wel al ruim 25.000 kaarten verkocht, er zijn nog kaarten voor bijna alle voorstellingen te verkrijgen. Met uitzondering van de voorstellingen van Richard Groenendijk, Queen The Music en Waylon; deze waren heel snel uitverkocht. 

Net als die andere 25.000 mensen zin in een avondje theater? Check www.theaterdestoep.nl voor het aanbod! 

Wij noemen nog even snel de volgende voorstellingen: Jandino, Herman van Veen, Karin Bloemen, Simone Kleinsma, Candy Dulfer, Dolly Dots, The Analogues, Jokie en Jet, Brandweerman Sam, Ernst, Bobbie en de rest, Daniël Arends, Jon van Eerd, Paulien Cornelisse, Rundfunk, Itsjeboy Jay, Nielson, Jett Rebel, Van Velzen, Henk Poort met bigband, de musicals Diana & Zonen en Titanic, Abba the Music en niet te vergeten onze eigen Stoep disco 80’s Party! 

Kaartverkoop: www.theaterdestoep.nl/0181-652222. Tot 1 oktober 2021 is het nog mogelijk om gratis vriend van het theater te worden door vier voorstellingen te boeken in seizoen 2021/2022. U heeft dan volgend seizoen voorrang met boeken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant