Afbeelding
Foto: PR

O.b.s. De Vogelenzang - Annie M.G. Schmidt organiseert Schoolfestival

Algemeen 788 keer gelezen

Spijkenisse - Op vrijdag 11 juni is er een waanzinnig Schoolfestival georganiseerd op basisschool de Vogelenzang - Annie M.G. Schmidt. Na een periode van niets, waar er bijvoorbeeld afstand moest worden gedaan van schoolreis, bedacht de school een alternatief. Een fantastische dag voor alle kinderen, zonder veel risico’s.

Als school was er ook weinig nodig om tot de beslissing te komen om een Schoolfestival te organiseren. Op de vijf verschillende locaties in Spijkenisse was er op eigen terrein van alles opgezet. Ook kregen de kinderen vooraf een ticket, zodat zij dat echte festival gevoel gingen ervaren. De kinderen zijn in drie blokken het festivalterrein afgegaan. In deze blokken waren verschillende activiteiten te vinden, zoals springkussens, een silent disco, een kliederlab, oud-Hollandse spellen, een stormbaan, dansworkshops en een beautysalon. Ook konden de kinderen onbeperkt drinken halen en was er genoeg te eten. Popcorn, suikerspin, stukken fruit van de fruitbar en een patatje viel in de smaak.

Naast al deze festiviteiten kreeg locatie Vriesland bezoek van het Jeugdjournaal. Dit maakte het feest helemaal compleet!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant