André Steenbeek
André Steenbeek Wil van Balen
Koop Lokaal

Steenbeek Speed Repair voor al uw kleine schades

Algemeen 1.819 keer gelezen

Heeft uw auto een klein deukje of een krasje? Voor al deze kleine schades kunt u terecht bij André Steenbeek van Steenbeek Speed Repair. Zijn bedrijf is al weer vijf jaar te vinden aan de Kelvinweg 4 in Spijkenisse.

Het bekende bedrijf Steenbeek is al sinds 1962 actief op het gebied van autoschade herstel. Ze zijn destijds begonnen in Oostvoorne, maar tegenwoordig zijn ze te vinden in Brielle. Vijf jaar geleden besloten de broers Dick en André Steenbeek het bedrijf op te splitsen. In Brielle vinden sinds die tijd de grote reparaties plaats en in Spijkenisse het kleinere werk. 

‘Ik ben liever met mijn handen bezig met het fijnere werk’, vertelt André. ‘En daar houd ik me nu dagelijks mee bezig. Bij mij draait alles om klein schadeherstel, het speed repair. Dan heb je het dus over kleine krasjes en kleine deukjes en dergelijke. Met name als mensen liever hun no-claim niet kwijt willen raken als ze dergelijke reparaties hebben, kloppen ze bij mij aan. Ik kan deze namelijk doen voor een relatief klein bedrag, dus als ze dat zelf betalen, zijn ze veelal goedkoper uit dan via de verzekering.’ 

Speed repair is ook interessant voor mensen die binnenkort hun leasewagen terug moeten brengen. ‘Als daar kleine reparaties aan zijn, is het vaak verstandig deze bij mij te laten repareren’, legt André uit. ‘Want iedere schade telt anders apart en dan kan de nota die ze daarvoor achteraf krijgen na het inleveren van de auto best hoog uitvallen. De schade van te voren door mij laten herstellen, kan zo maar de helft in kosten schelen.’ 

Wie een kleine schade heeft, kan ‘s ochtends de auto komen brengen en hem dan aan het einde van de dag ophalen. In sommige gevallen is reparatie in een halve dag ook mogelijk. Een klein beetje polijstwerk kan al klaar zijn, terwijl u wacht onder het genot van een bakje koffie. En hele lange wachttijden zij n er ook niet. Vaak kan uw auto al in de week na uw telefoontje ingepland worden. 

Speed Repair
Kelvinweg 4
3208 KC Spijkenisse
Tel. 0181-760999
Mobiel 06-51970007
info@steenbeekspeedrepair.nl
www.steenbeekspeedrepair.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant