Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Toeslagenaffaire kinderopvang: bent u benadeeld of in de problemen geraakt?

Algemeen 877 keer gelezen

In Nederland zijn veel ouders getroffen door de toeslagenaffaire kinderopvang. Ook in de gemeente Nissewaard zijn ouders ten onrechte beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag. De gemeente wil deze ouders graag helpen.

Het is bij de gemeente alleen niet bekend om welke ouders het gaat. De belastingdienst geeft vanwege privacywetgeving de contactgegevens niet door. Dat betekent dat de gemeente deze mensen niet persoonlijk kunnen benaderen. Daarom roept de gemeente benadeelde ouders op zich te melden.

Melding maken bij de Belastingdienst
Als u benadeeld bent met de kinderopvangtoeslag door de Belastingdienst, dan is het belangrijk dat u zich (eerst) meldt bij de het Serviceteam gedupeerden Kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Dat kan telefonisch via 0800 23 58 358 of via de website https://services.belastingdienst.nl/toeslagen-herstel/. Op deze site vindt u ook meer informatie. 

Wat kan de gemeente voor u doen?
Bent u door de toeslagenaffaire kinderopvang in de problemen gekomen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, inkomen, zorg of de opvoeding van uw kinderen? Heeft u hulp en ondersteuning nodig? Neem dan contact op met het gemeente via e-mail toeslagen@nissewaard.nl of via telefoonnummer 14 0181 en vraag naar Anneke de Bruijn. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant